Facebook Pixel Γιώργος Μπόγρης: Συμφώνησε με Παππά ο Μπόγρης - Τρελό... χώσιμο σε Λιάγκα - "Τραβάει τη μάζα του αμόρφωτου" (vid)
Μπάσκετ
| 2023-11-03 16:18:00

Συμφώνησε με Παππά ο Μπόγρης - Τρελό... χώσιμο σε Λιάγκα - "Τραβάει τη μάζα του αμόρφωτου" (vid)

Sportdog Team
Συμφώνησε με Παππά ο Μπόγρης - Τρελό... χώσιμο σε Λιάγκα - "Τραβάει τη μάζα του αμόρφωτου" (vid)

Μετά τον παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα και ο σέντερ του Αμαρουσίου μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον γνωστό παρουσιαστή με αφορμή την διαμάχη που υπήρξε στις προηγούμενες ημέρες.

Γιώργος Μπόγρης: Το μέρος του Νίκου Παππά πήρε ο Έλληνας σέντερ, αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του παλαίμαχου παίκτη του Παναθηναϊκού και του Γιώργου Λιάγκα, αναφέροντας μάλιστα ότι ο γνωστός παρουσιαστής λαϊκίζει.

«Ρατσιστικά σχόλια, ομοβοφικά σχόλια, κάνει ό,τι είναι για να τραβήξει τη μάζα του αμόρφωτου και να χτίσει ένα κοινό. Ξεκάθαρα συμφωνώ με τον Νίκο Παππά. Τα σχόλια του Λιάγκα προσβάλλουν μέχρι και εμένα που δεν με αφορούν όλα αυτά, γιατί θεωρώ ότι ενώ έχει μόρφωση και επίπεδο, λαϊκίζει για να τραβήξει τον λάθος κόσμο που ξέρει ότι θα τον “μεγαλώσει” σαν brand name και είναι αστείο», είπε ο Γιώργος Μπόγρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικαίωση Ιτούδη για Παπαγιάννη - Δεν... αντέχει άλλο ο Ουόκαπ - Σενάριο βόμβα για Ολυμπιακό και Μπέικον!

@betarades.gr Ο Γιώργος Μπόγρης για το beef Λιάγκα - Παππά! #tiktokgreece #greecetiktok #fy #fyou #foryou #mpesfypgamw ♬ πρωτότυπος ήχος - betarades.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags