Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό τα… έσκασε ο ΠΑΟ για Ναν - "Καμπανάκι" για δύο παίκτες του Αταμάν - Ανοιχτό για μεταγραφή έκπληξη!
Μπάσκετ
| 2023-11-20 21:56:00

Γι’ αυτό τα… έσκασε ο ΠΑΟ για Ναν - "Καμπανάκι" για δύο παίκτες του Αταμάν - Ανοιχτό για μεταγραφή έκπληξη!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό τα… έσκασε ο ΠΑΟ για Ναν - "Καμπανάκι" για δύο παίκτες του Αταμάν - Ανοιχτό για μεταγραφή έκπληξη!

Ο Αμερικανός απέναντι στην AEK Betsson έδειξε την κλάση του και τους λόγους που ο Γιαννακόπουλος έδωσε τόσα χρήματα για να τον φέρει στην Ελλάδα. Ποιοι όμως συνεχίζουν να απογοητεύουν;

Ο Παναθηναϊκός σώθηκε από θαύμα το απόγευμα της Δευτέρας και όπως είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Εργκίν Αταμάν «δεν αξίζαμε να κερδίσουμε».

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ με 86-85, αλλά είχε την τύχη με το μέρος του καθώς ο συνήθως εύστοχος Τσέισον Ραντλ αστόχησε σε τρίποντο σχεδόν με την εκπνοή. Η «Ενωση» στρίμωξε στα σχοινιά στους «πράσινους», αλλά οι τελευταίοι διατήρησαν το αήττητό τους στην Α1 και αυτό το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στον Κέντρικ Ναν. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από τότε που ήρθε στην Ελλάδα και το βασικότερο είναι ότι ήταν καταλυτικός στα τελευταία λεπτά. Εβαλε μεγάλα σουτ, αλλά κυρίως σημείωσε τις βολές, με τις οποίες γράφτηκε το τελικό σκορ. Μετά τις βολές, όπως αναφέραμε, μίλησε η τύχη καθώς ο σπέσιαλ σουτέρ Ραντλ αστόχησε μόνος του.

Δεν είναι, πάντως, μία εμφάνιση, που μπορεί να ανησυχεί τον Αταμάν και τους φίλους του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» τα έδωσαν όλα τις προηγούμενες μέρες και πήραν τις μεγάλες νίκες επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και επί Αλμπα, Βίρτους και Ζαλγκίρις στην Ευρωλίγκα, και κάπου άδειασαν.

Θα έλεγε μάλιστα κανείς ότι το σημερινό μπορεί να λειτουργήσει και σαν ξυπνητήρι για το επικίνδυνο παιχνίδι, που ακολουθεί με την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» πάνε από νίκη σε νίκη, έχοντας και το θετικό στοιχείο ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες παίζουν στην έδρα τους στην Ευρωλίγκα.

Αν κάτι πρέπει να τους προβληματίσει είναι η αδυναμία, που δείχνουν κάτω από το καλάθι, αφού πλην του Λεσόρ, οι άλλοι (Μπαλτσερόφσκι, Αντετοκούνμπο) είναι μακριά από το επίπεδο, που θέλει ο Παναθηναϊκός. Και αν τώρα δεν φαίνεται και δεν κοστίζει, είναι πιθανό αυτό να γίνει, όταν τα ματς θα είναι πολύ πιο δύσκολα και κρίσιμα.

Είναι κάτι, πάντως, που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και σε βάθος χρόνου δεν αποκλείεται να κάνουν κάποια κίνηση για την φροντ-λάιν τους. Προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει πρόθεση να κάνουν κάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μπαρτζώκα για ΜακΚίσικ, Πετρούσεφ όπως... Σενγκέλια - Αυτός θα είναι η επόμενη μεταγραφή ΠΑΟ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags