Στην Ελλάδα με απευθείας πτήση από το Νιού Τζέρσεϊ βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο Φιλίπ Πετρούσεφ, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και με την έλευσή του στη χώρα μας, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Πετρούσεφ δύσκολα θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μονακό (20:00), ενώ το πιθανότερο παιχνίδι για να κάνει ντεμπούτο είναι αυτό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, στις 5 Δεκεμβρίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Σέρβος έχει συνολικά 56 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την Αναντολού Εφές (2021/22) και τον Ερυθρό Αστέρα (2022/23) μετρώντας 8,5 πόντους και 3,8 ριμπάουντ ανά 17 λεπτά συμμετοχής, ενώ φέτος πήγε στους Σακραμέντο Κινγκς στο NBA, ωστόσο αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε χώρος στην ομάδα και αποφασίστηκε να αποχωρήσει.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα για Πετρούσεφ: "F4 το λιγότερο - Η καλύτερη μεταγραφή με Μιλουτίνοφ - Πάνε τα... πράσινα στον Σάσα"