Facebook Pixel ΕΣΑΚΕ: Έσκασε τώρα! Αλλαγή ώρας σε αγώνες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα
Μπάσκετ
| 2023-11-29 19:45:00

Έσκασε τώρα! Αλλαγή ώρας σε αγώνες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Αλλαγή ώρας σε αγώνες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα

Νέα δεδομένα για τον αγώνα των Ερυθρόλευκων κόντρα στο Λαύριο, αλλά και για αυτόν της Ένωσης με τον Προμηθέα, μιας και ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να αλλάξει την ώρα διεξαγωγής τους.

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ώρας για δύο αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής της Basket League, ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή μιας και όπως έγινε γνωστό η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Λαύριο θα ξεκινήσει στις 15:00 του Σαββάτου 2/12, αντί για τις 20:15 που είχα οριστεί αρχικά, ενώ το παιχνίδι του Προμηθέα με την ΑΕΚ Betsson BC που ήταν να αρχίσει την ίδια μέρα στις 18:00 στην Πάτρα, τελικά θα ξεκινήσει στις 20:15.


 
«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της προσεχούς, 9ης, αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League:

Η συνάντηση Λαύριο Megabolt – Ολυμπιακός θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. Λαυρίου το προσεχές Σάββατο 2/12 με ώρα έναρξης τις 15:00, αντί για τις 20:15 που είχε αρχικά οριστεί, με live τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Η αναμέτρηση Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ Betsson θα διεξαχθεί στο ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου με την ώρα του τζάμπολ στις 20:15, αντί για τις 18:00 που είχε αρχικά οριστεί, με live τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3»,
αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έπεσαν" οι υπογραφές στον Ολυμπιακό - Ποιον ανακοινώνει για 2,5 χρόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags