Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αντίθετος ο ΠΑΟ στα μέτρα, το "ανακοίνωσε" ο Γιαννακόπουλος - "Δεν πρόκειται εμείς να..." (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-12-10 13:42:00

Αντίθετος ο ΠΑΟ στα μέτρα, το "ανακοίνωσε" ο Γιαννακόπουλος - "Δεν πρόκειται εμείς να..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αντίθετος ο ΠΑΟ στα μέτρα, το "ανακοίνωσε" ο Γιαννακόπουλος - "Δεν πρόκειται εμείς να..." (ΦΩΤΟ)

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον ισχυρό άνδρα της "πράσινης" ΚΑΕ, στα σενάρια για τα πιθανά μέτρα και το ενδεχόμενο κλείσιμο όλων των αθλητικών χώρων για φιλάθλους.

"Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να εναρμονιστούμε με μέτρα που θα τιμωρήσουν εμάς για καμώματα άλλων", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην ανάρτησή του στο instagram.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό, στέλνοντας μήνυμα προς την κυβέρνηση με αφορμή τα σενάρια που κυκλοφορούν για τα μέτρα που θα ληφθούν για να αντιμετωπιστεί η βία. 

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Γιαννακόπουλου στο Instagram:

Εμείς ως Παναθηναϊκός έχουμε φτιάξει στο ΟΑΚΑ μία οικογενειακή ατμόσφαιρα που τη ζηλεύει όλη η Ευρώπη και έρχονται παιδάκια και περνάνε ωραία. Όλοι ανεξαιρέτως σέβονται την προσπάθεια και έτσι έχουμε συνύπαρξη οργανωμένων και απλών φιλάθλων σε περιβάλλον γιορτινό.

Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να εναρμονιστούμε με μέτρα που θα τιμωρήσουν εμάς για καμώματα άλλων.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο βασιλιάς του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ

#τονουσας

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαφος" ο Μητσοτάκης: Τα 3+1 σκληρά μέτρα για την οπαδική βία - Διακοπή και ευρωπαϊκός αποκλεισμός! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags