Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση Γιαννακόπουλου για την απόφαση της Κυβέρνησης - "Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη"
Μπάσκετ
| 2023-12-11 13:40:00

Η αντίδραση Γιαννακόπουλου για την απόφαση της Κυβέρνησης - "Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη"

Sportdog Team
Η αντίδραση Γιαννακόπουλου για την απόφαση της Κυβέρνησης - "Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη"

Το σχόλιο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για την οπαδική βία.

Χωρίς κόσμο για τους επόμενους δύο μήνες (έως τις 12 Φλεβάρη) θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της Super League ως μέτρο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης ανακοίνωσε τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, που προέκυψαν μετά την -υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη- σύσκεψη των συναρμοδίων υπουργών του περασμένου Σαββάτου (9/12), μετά τα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε, το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024 και όπως ξεκαθαρίστηκε, θα επεκταθεί και στους αγώνες των ομάδων Β των μεγάλων ομάδων στη Super League 2, ενώ δεν θα ισχύσει για τα ευρωπαϊκά ματς, πλην αυτού του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα, που θα γίνει χωρίς κόσμο.

Αντίθετα, οι αγώνες στο μπάσκετ και στα υπόλοιπα αθλήματα θα διεξάγονται με κόσμο και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε μέσω Instagram την κυβερνητική απόφαση: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Μπράβο στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό μας. Απόλυτα σωστή η απόφασή του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξηγήσεις από Κυβέρνηση - Τι απάντησε για διαρκείας και επεισόδια εκτός γηπέδων - Γιατί τιμωρήθηκε μόνο ο Ολυμπιακός

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags