Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Ναζ Μήτρου Λονγκ στις 21 Νοεμβρίου 2023, αλλά ο Ελληνοκαναδός γκαρντ δεν έχει ακόμη παίξει ακόμα με την ερυθρόλευκη φανέλα. Στην Euroleague έχει δικαίωμα συμμετοχής από την έναρξη του δεύτερου γύρου και ύστερα, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρείται ξένος. Αλλά όχι για πολύ ακόμα!
Η διαδικασία απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου και ταυτότητας είναι στην τελική ευθεία και θεωρείται δεδομένο ότι ο Ναζ Μήτρου Λονγκ θα έχει το δικαίωμα να παίξει στην Basket League. Το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει είτε τις τελευταίες ημέρες του έτους είτε τις πρώτες του 2024.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτη του ΠΑΟ θέλει ο Σφαιρόπουλος - Ζήτησε από τον πρόεδρο να τα... σκάσει για να γίνει ο ηγέτης του Αστέρα!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
