Εργκίν Αταμάν: Πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού, στα 35 λεπτά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τη νίκη εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τούρκος τεχνικός, όπου σημείωσε πως οι Πράσινοι έπαιξαν κυριαρχικά, ενώ έκανε στροφή στον επόμενο αγώνα με τη Μακάμπι.

«Για 35 λεπτά παίξαμε εκπληκτικό μπάσκετ και κυριαρχήσαμε. Στα 5 τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός έπαιξε στο 5 με τον Παπανικολάου και στο 4 με τον Πίτερς. Έπαιξε άλλο μπάσκετ, μας μπέρδεψε και κάναμε λάθη. Ρισκάραμε, αλλά αξίζαμε να κερδίσουμε. 

Μετά από δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα είχαμε ξανά μια σπουδαία ατμόσφαιρα. Για δεύτερη φορά κερδίσαμε τον Ολυμπιακό που είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Και μάλιστα χωρίς τον Σλούκα που τραυματίστηκε στην αρχή του αγώνα.

Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Ήταν σημαντικό για τους οπαδούς μας, αλλά τώρα τελείωσε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην Ευρωλίγκα και την Μακάμπι. Στο πρωτάθλημα είμαστε αήττητοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι», είπε ο Εργκίν Αταμάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση στο ημίχρονο - Δείτε για ποια φάση - Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου! (ΒΙΝΤΕΟ)