Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Μπέρδεψε τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός - Κατηγορούν Μπαρτζώκα για… Ναν, MVP ο Γκραντ - Τα ίδια με τη διαιτησία"
Μπάσκετ
| 2024-01-23 14:01:00

"Μπέρδεψε τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός - Κατηγορούν Μπαρτζώκα για… Ναν, MVP ο Γκραντ - Τα ίδια με τη διαιτησία"

του Γιώργου Κτενά
"Μπέρδεψε τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός - Κατηγορούν Μπαρτζώκα για… Ναν, MVP ο Γκραντ - Τα ίδια με τη διαιτησία"

"Όχι... μαμάδες, θέλουμε το χειροκρότημα σε Μιλουτίνοφ"! Ο Κώστας Σορώτος μιλάει στο Sportdog.gr για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, το αδόκιμο σχήμα των Πειραιωτών που... έκανε άνω-κάτω τους Πράσινους, αλλά και για τους σταρ που δεν θέλει ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Τη νίκη πανηγύρισε, δύσκολα, ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι τού ΟΑΚΑ για τη Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, καθώς στο τέλος η ομάδα τού Αταμάν κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά πόντων.

Οι Πράσινοι, θεωρητικά, θα μπορούσαν να έχουν ευκολότερο βράδυ από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Μιλουτίνοφ, παρόλα αυτά ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρήκε τις λύσεις ακόμα κι όταν έχασε τον Πετρούσεφ κάτω από το καλάθι.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Σορώτο, προπονητή που έχει φάει με το κουτάλι τα παρκέ, προκειμένου να σχολιάσει το ντέρμπι, τις επιλογές των προπονητών, αλλά και το χειροκρότημα των οπαδών τού Παναθηναϊκού προς τον Σέρβο σέντερ του Ολυμπιακού.

"Άλλο παιχνίδι λόγω Μιλουτίνοφ - Αδόκιμο σχήμα ο Μπαρτζώκας - Θα μπορούσε να χάσει ο Παναθηναϊκός"

"Ήταν ωραίο παιχνίδι, με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, υπήρχαν περίοδοι που ξεκίνησε καλύτερα ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλύτερα στο 2ο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο μέρος, με την απουσία του Μιλουτίνοφ, ήταν αλλιώς το παιχνίδι", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε για την εικόνα του δεύτερου μέρους:

"Έπαιξε ρόλο η απουσία του στέντερ, που καλύφθηκε από τον Πετρούσεφ. Όταν έφυγε κι αυτός έπαιξε με αδόκιμο σχήμα ο Μπαρτζώκας, που μπέρδεψε τον Παναθηναϊκό - Δεν περίμενε 5άρι τον Πίτερς και 4 τον Παπανικολάου. Ο Παναθηναϊκός στο τέλος έκανε πολλά λάθη και κακές επιλογές, θα μπορούσε ακόμα και να χάσει αν ήταν γκολ-φάουλ το τελευταίο λέι απ του Γκος".

"Για αυτό μπερδεύτηκε ο Παναθηναϊκός - Κατηγορούν τον Μπαρτζώκα - Για αυτό χάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ναν"

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός κατάφερε να μείνει πολύ ανταγωνιστικός μέχρι το τέλος αν και έπαιζε για ένα ημίχρονο χωρίς ψηλό.

"Έπαιξε ρόλο ότι μπερδεύτηκε ο Παναθηναϊκός χωρίς ψηλούς, κάθε ομάδα είναι προετοιμασμένη για να παίξει με συγκεκριμένα πράγματα. Αλλά και οι γηπεδούχοι κάπου θεώρησαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έβγαλε αντίδραση".

Πώς είδατε την παρουσία του Ναν - Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός αλλά μετά χάθηκε.

"Ακούω πολλές φορές που κατηγορούν τον Μπαρτζώκα ότι δεν έχει σταρ και πραγματικά χρειάζεται ομάδα τέτοιου επιπέδου. Μόνο που ο καλύτερος παίκτης τού Παναθηναϊκού ήταν ο Γκραντ, που ήταν καθοριστικός παράγοντας του παιχνιδιού. Όσον αφορά τον Ναν, τον μάρκαρε πολύ καλά ο Γουόκαπ. Ένας παίκτης δύσκολα έχει δύο καλά ημίχρονα, ο Ναν ήταν καλός στο πρώτο και στο δεύτερο όχι τόσο".

"Για αυτό πήρε τόσο χρόνο ο Καλαϊτζάκης - Γκραντ-Ναν από Παναθηναϊκό - Πετρούσεφ-Γκος από Ολυμπιακό"

Πώς σχολιάζετε την παρουσία του Καλαϊτζάκη;

"Ήταν υποχρεωτικό με τον τραυματισμό τού Σλούκα και την απουσία του Βιλντόζα, οι επιλογές είναι Γκραντ, Ναν και Γκριγκόνις (που παίζει περισσότερο 3), και ο Καλαϊτζάκης. Προφανώς έπρεπε να παίξει και πήγε πολύ καλά".

Εσείς ποιους ξεχωρίσατε;

"Από τον Παναθηναϊκό ο Γκραντ και ο Ναν του πρώτου ημιχρόνου, ενώ από τον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ και ο Γκος".

"Δεν υπάρχει ντέρμπι χωρίς θέμα με τη διαιτησία - Να κρατήσουμε το χειροκρότημα στον Μιλουτίνοφ"

Έχετε σχόλιο για τη διαιτησία;

"Δεν υπάρχει ντέρμπι που δεν θα ασχοληθεί κάποιος με τη διαιτησία; Γενικά ήταν δύσκολο ματς".

Τι ξεχωρίσατε από το παιχνίδι;

"Το χειροκρότημα στον Μιλουτίνοφ ήταν η στιγμή που όλοι θέλουμε να υπάρχει - Όχι λόγο τραυματισμού, αλλά μια πιο ανθρώπινη ατμόσφαιρα στα γήπεδα. Γενικά πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό γίνονται σε καλύτερες συνθήκες τα ματς, να αποφύγουμε λίγο να βρίζουμε μανάδες κ.λπ. Θα δούμε και καλύτερο μπάσκετ".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος σε Μπαρτζώκα: "Πες πού αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, να τρώνε 40άρες - Έχασα 10 ευρώ στον Ιτούδη" 
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags