Facebook Pixel Προβληματισμός στον ΠΑΟ, ψάχνουν το πρόβλημα - Τα τρία… λάθη Αταμάν με Άρη
Μπάσκετ
| 2024-02-05 23:18:00

Προβληματισμός στον ΠΑΟ, ψάχνουν το πρόβλημα - Τα τρία… λάθη Αταμάν με Άρη - Απόφαση για μεταγραφή

του Pick n' Scroll
Προβληματισμός στον ΠΑΟ, ψάχνουν το πρόβλημα - Τα τρία… λάθη Αταμάν με Άρη - Απόφαση για μεταγραφή

Ποιοι έπαιξαν λιγότερο από όσο έπρεπε και γιατί η κούραση δεν μπορεί να είναι η μοναδική δικαιολογία για την ήττα του Τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ. Ο Τούρκος προπονητής θα έπρεπε κάποιους παίκτες να τους διαχειριστεί καλύτερα!

Ο Αρης σόκαρε τον Παναθηναϊκό και ενθουσίασε τον κόσμο του, που έσπευσε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για μία απίστευτη υποδοχή, που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβγαλε το καπέλο του στον Αρη για τη μεγάλη του νίκη, την ίδια ώρα, που ο Εργκίν Αταμάν τα έβαλε με τον ΕΣΑΚΕ για το γεγονός ότι όρισε το παιχνίδι το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι «κίτρινοι», μετά την τρομερή τους νίκη επί της Ουλμ, έδωσαν την καλύτερη δυνατή για αυτούς συνέχεια, καθώς κέρδισαν εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό μετά από 27 χρόνια.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους είναι βυθισμένοι στον προβληματισμό, δεν υπάρχει, όμως, απογοήτευση. Γενικώς η ομάδα τους πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής, παίζει μπάσκετ υψηλού επιπέδου, στην Ευρωλίγκα είναι τέταρτοι ενώ στη Basket League είναι πρώτοι.

Απλά η ήττα από τον Αρη τους σόκαρε, γιατί δεν το περίμενε κανείς, έστω και αν υπήρχαν οι απουσίες των Παπαπέτρου, Λεζόρ και Χερνανγκόμεθ.

Φάνηκε ξεκάθαρα ότι υπήρχε κούραση στον Παναθηναϊκό, την ίδια ώρα μάλιστα που ούτε ο Σλούκας ούτε ο Βιλντόζα είναι ακόμη στα γνώριμά τους στάνταρντς, μετά τους τραυματισμούς τους.

Ο Αταμάν δεν έβαλε καθόλου τον Μωραϊτη, που σε κάποια ματς έχει δώσει σημαντικές λύσεις, εμπιστεύτηκε λίγο τον Μάντζουκα, ενώ ίσως έπρεπε να χρησιμοποιήσει περισσότερο τον Μπαλτσερόφσκι, που όσο έπαιξε δεν ήταν κακός.

 

Συνηθίζεται στο τέλος διαβολοβδομάδας, τέτοιες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, να πέφτουν θύμα έκπληξης. Η Μπαρτσελόνα έχασε από την Βαλένθια, η Ρεάλ την προηγούμενη εβδομάδα διαλύθηκε από την Γκραν Κανάρια, η Αρμάνι στην Ιταλία χάνει συχνά, πυκνά.

Όμως οι «πράσινοι» το ψάχνουν πολύ περισσότερο καθώς έχει επαναληφθεί. Όχι με ήττα, αλλά με παρολίγον ήττα όπως στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ και κυρίως με την ΑΕΚ καθώς και στο Περιστέρι απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Ισως, πάντως, οι ήττες με Ζαλγκίρις και Αρη να ταρακουνήσουν κάπως τα πράγματα καθώς η πολύ καλή πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα ίσως να έχει οδηγήσει σε μεγαλύτερο του πρέποντα ενθουσιασμό. Και αυτό θα είναι κάτι πολύ καλό ενόψει του «τελικού» με την Φενέρ και του φάιναλ-έιτ στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εκεί, που θα κριθεί το Κύπελλο.

Σε δύο μέρες λήγει και η προθεσμία για την απόκτηση παίκτη στην Ευρωλίγκα. Όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει κίνηση, αλλά πάντα υπάρχει το ποτέ μην λές ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Μπασκετάρα ο Άρης, δεν θέλουμε τέτοια διαιτησία - Αν κερδίζαμε, θα ζητούσα επανάληψη" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags