Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι' αυτό "κόπηκε" ο Βιλντόζα, "deadline" Αταμάν σε Μπαλτσερόφσκι - Ο πρώτος που... διώχνει από τον ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2024-02-17 00:07:00

Γι' αυτό "κόπηκε" ο Βιλντόζα, "deadline" Αταμάν σε Μπαλτσερόφσκι - Ο πρώτος που... διώχνει από τον ΠΑΟ

του Pick n' Scroll
Γι' αυτό "κόπηκε" ο Βιλντόζα, "deadline" Αταμάν σε Μπαλτσερόφσκι - Ο πρώτος που... διώχνει από τον ΠΑΟ

Η ξαφνική αλλαγή στο Τριφύλλι και η μεγάλη μεταγραφή που έρχεται. Γιατί άλλαξαν ξαφνικά οι ξένοι πριν τον ημιτελικό με τον Άρη, οι ευκαιρίες στον Πολωνό σέντερ και η ενίσχυση στη θέση "5"!

Ο Παναθηναϊκός ξεκουράστηκε την Παρασκευή και πάει φρέσκος στον ημιτελικό του Σαββάτου με τον Αρη. Κάτι, βέβαια, που ισχύει και για τον αντίπαλό του, που έχει κάνει τη μία υπέρβαση μετά την άλλη τις τελευταίες εβδομάδες. Η μεγαλύτερη μάλιστα υπέρβαση ήταν η νίκη στο ΟΑΚΑ επί των «πρασίνων», μία νίκη, που ήρθε μετά από 27 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός θα αισθανόταν καλύτερα αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με τον Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντίνος δεν έχει κάτι το σοβαρό, προληπτικά θα μείνει στα πιτς κόντρα στον Αρη, αλλά ο Εργκίν Αταμάν και οι συνεργάτες του δεν λένε να ησυχάσουν με τον ένα τραυματισμό να διαδέχεται τον άλλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι έγινε προπόνηση με όλους τους παίκτες τις προάλλες μετά από 168 μέρες.

Στην θέση του Βιλντόζα το Σάββατο θα παίξει ο Ολεκ Μπαλτσερόφσκι. Αυτός θα είναι ο έκτος ξένος της ομάδας και ίσως πάρει ευκαιρία να παίξει. Αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Πολωνός σέντερ θα κληθεί να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στο υψηλό επίπεδο, που αγωνίζεται πλέον. Μέχρι τώρα δεν έχει βοηθήσει καθόλου και ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται πολύ, αφού δεν μπορούν συνέχεια να βγάζουν την δουλειά ο Αντετοκούνμπο με τον Λεζόρ. Κάπου θα σκάσουν.

Ο Μπαλτσερόφσκι από δω και πέρα μάλιστα παίζει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Αν και όλα δείχνουν ότι θα φύγει το καλοκαίρι. Πρέπει να παρουσιάσει τεράστια άνοδο για να αρχίσει η ομάδα του να τον σκέφτεται διαφορετικά ενόψει καλοκαιριού. Αλλωστε είναι ήδη γνωστό ότι ο εξάστερος θέλει να φέρει στο ΟΑΚΑ τον Εντι Ταβάρες και αν δεν τα καταφέρει ίσως ρίξει το βλέμμα του στον Γιαν Βέσελι. Τέλος πάντων θα πάει να πάρει έναν ψηλό πολύ μεγάλης ποιότητας πάντα στη περίπτωση, που ο Μπαλτσερόφσκι δεν παρουσιάσει τρομερή άνοδο. Ο Λεζόρ με τον Αντετοκούνμπο δεν κουνιούνται, απομένει να βρεθεί ο τρίτος σέντερ. Κάτι, που απασχολεί λίγο τώρα τον Παναθηναϊκό, αλλά θα τον απασχολήσει πολύ περισσότερο το καλοκαίρι, που μας έρχεται.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτέλεσε" τον ΠΑΟ με 24 πόντους και τον θέλει ο Αταμάν στο ΟΑΚΑ - "Στέλνει" τον Ντόρσεϊ σε Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags