Facebook Pixel Basket League: Ο Προμηθέας "προσγείωσε" τον Άρη, έγινε αφεντικό για 4άδα
Μπάσκετ
| 2024-03-02 19:00:00

Ο Προμηθέας "προσγείωσε" τον Άρη και έγινε αφεντικό για την τετράδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Προμηθέας "προσγείωσε" τον Άρη και έγινε αφεντικό για την τετράδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία επικράτηση για τους Πατρινούς, που ζευγάρωσαν τις νίκες τους επί του Άρη (70-57) και πάτησαν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Προμηθέας σταμάτησε την εντυπωσιακή πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα και στο Eurocup, νικώντας στην Πάτρα με 70-57 και “προσπέρασε” την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην 4η θέση της βαθμολογίας για την 17η αγωνιστική της Basket League, καθώς έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας, με δυο νίκες κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

Στο 36′, ο Άρης με τρίποντο του Τολιόπουλου μείωσε για δεύτερη φορά στους 4 πόντους το προβάδισμα του Προμηθέα, αλλά δέχτηκε τεχνική ποινή και η αντεπίθεση των φιλοξενουμένων ανακόπηκε πρόσκαιρα, ενώ στην συνέχεια οι παίκτες του Παπαθεοδώρου βρήκαν λύσεις στην επίθεση τους και διατήρησαν το σταθερό προβάδισμα τους.

Ο Προμηθέας είχε το προβάδισμα του σκορ σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Άρης μείωσε τον μέσο όρο επίθεσης του Προμηθέα κατά 13 πόντους, αλλά στην επίθεση του, δεν είχε τρίτο διψήφιο σκόρερ, μετά τους Τολιόπουλο και Χάρελ.

Δεκάλεπτα: 20-14, 37-29, 56-49, 70-57

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags