Facebook Pixel Μόργκαν: "Ο Ετσενίκε σκόπιμα με τραυμάτισε - ΕΣΑΚΕ, κάντε κάτι!" (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-03-11 15:37:00

Μόργκαν: "Ο Ετσενίκε σκόπιμα με τραυμάτισε - ΕΣΑΚΕ, κάντε κάτι!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μόργκαν: "Ο Ετσενίκε σκόπιμα με τραυμάτισε - ΕΣΑΚΕ, κάντε κάτι!" (ΒΙΝΤΕΟ)

Νοκ άουτ για αρκετές εβδομάδες τέθηκε ο Τζόρνταν Μόργκαν στην ΑΕΚ Betsson.

Μετά τους Τζάστιν Τίλμαν και Δημήτρη Φλιώνη, η ΑΕΚ Betsson θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Τζόρνταν Μόργκαν για τα επόμενα ματς.

Ο Αμερικανός σέντερ του «Δικεφάλου» υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας και άρχισε ήδη πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

«Η αδιανόητη εφετινή κακοδαιμονία χτύπησε ξανά τη "Βασίλισσα" σε κρίσιμη καμπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της, αφού τέθηκε νοκ άουτ και ο Τζόρνταν Μόργκαν!

Ο Αμερικανός σέντερ, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας μετά από αντιαθλητικό φάουλ αντιπάλου του, υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού αγκώνα.

Ο αθλητής μας ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το Ιατρικό Επιτελείο της ΑΕΚ BETSSON BC.

Υπενθυμίζεται, ότι εκτός δράσης βρίσκεται από τις 12 Φεβρουαρίου και ο Τζάστιν Τίλμαν, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός, ενώ θεραπευτική αγωγή και συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Δημήτρης Φλιώνης».

Ο Αμερικανός σέντερ της Ένωσης από την πλευρά του, εξέφρασε την οργή του για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία στο ματς με τον Προμηθέα και κάλεσε τον ΕΣΑΚΕ να λάβει μέτρα, λόγω του εσκεμμένου -όπως είπε- χτυπήματος που δέχτηκε από τον Ετσενίκε.

«ΕΣΑΚΕ, θέλω να ξέρω τι θα γίνει με αυτό. 20+ χρόνια παίζω μπάσκετ και δεν έχω δει ποτέ κάποιον τόσο σκόπιμα να προσπαθεί να τραυματίσει άλλον παίκτη. Τώρα θα είμαι εκτός για εβδομάδες σε μια κρίσιμη περίοδο της σεζόν. Δεν υπάρχει χώρος για αυτό σε κανένα άθλημα. Περιμένω να ληφθούν μέτρα!», ανέφερε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordan Morgan (@itsjmooo)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags