Facebook Pixel Αποφάσισε ο Αταμάν για Γκραντ ενόψει Ολυμπιακού
Μπάσκετ
| 2024-04-15 12:36:00

Αποφάσισε ο Αταμάν για Γκραντ ενόψει Ολυμπιακού - "Θέλει μόνο νίκη ο ΠΑΟ γιατί..."

Sportdog Team
Αποφάσισε ο Αταμάν για Γκραντ ενόψει Ολυμπιακού - "Θέλει μόνο νίκη ο ΠΑΟ γιατί..."

Αντίστροφη μέτρηση ενόψει του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στους Πράσινους και τους Ερυθρόλευκους με τον Εργκίν Αταμάν να είναι ακόμα σε σκέψεις σχετικά με το αν θα χρησιμοποιήσει τον Αμερικάνο γκαρντ.

Γιώργος Πετρίδης: Εκτός του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Τζέριαν Γκραντ, όπως τόνισε ο ρεπόρτερ των Πρασίνων μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι η απόφαση θα λήφθηκε από τον Τούρκο τεχνικό, ενώ όπως ανέφερε μετά από αυτή την απουσία ο Λούκα Βιλντόζα αναμένεται να πάρει παραπάνω χρόνο.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, να πάρει ψυχολογική ώθηση και να επικεντρωθεί μόνο στα playoffs. Ο Αταμάν όπως έχει δείξει το τελευταίο διάστημα θα ανοίξει το ροτέισον, καθώς ο Χουάντσο έχει ανεβάσει την απόδοσή του και έχει επιστρέψει καλά ο Αντετοκούνμπο. Περιμένουμε περίπου 15.000 θεατές», είπε ο Γιώργος Πετρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταση με Τσιλούλη στη Λεωφόρο - Με ποιον "αρπάχτηκε" στη λήξη - Έντονος διάλογος Βόκολου-Ιωαννίδη (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags