Ολυμπιακός: Τρίτο... ημίχρονο και μάλιστα... φωτιά υπάρχει μεταξύ του Παναθηναϊκού και των Ερυθρόλευκων, μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, καθώς μετά τα όσα καυστικά σχόλια έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα social media κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι Πειραιώτες απάντησαν κάνοντας λόγο για "παρκαδόρο" ενώ σημείωσαν μεταξύ άλλων ότι δεν θα ανεχθούν τέτοιες συμπεριφορές.

«Καλούμε τον γνωστό «παρκαδόρο», αυτόν που αρέσκεται στο να βρίζει την ομάδα του, τους παίκτες της και τους φιλάθλους της, που αρέσκεται να απειλεί διαιτητές (Έλληνες και ξένους), αθλητές (νυν και παλαίμαχους), τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Euroleague, που αφήνει εσώρουχα στους πάγκους, που εύχεται θανάτους, που βάζει σε κίνδυνο συμπολίτες αψηφώντας τον ΚΟΚ, που απειλεί Θεούς και Δαίμονες καθημερινά, να σταματήσει να προκαλεί κι άλλο και να προτρέπει σε βία.

Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα χρησιμοποιήσει το νέο αθλητικό νόμο που εκείνη δημιούργησε για αυτές τις συμπεριφορές, προκειμένου να τον σταματήσει επιτέλους, αντί να του παραχωρεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο της χώρας, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ή αλλάζοντας τους νόμους για να τον ικανοποιήσει. Ως εδώ», αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό αρπάχτηκαν Ιωαννίδης-Τσιλούλης! - "Έφτασες 30 για να γίνει παίκτης" - "Καρφάρα" Φώτη για ΑΕΚ!