Τρίτο... ημίχρονο και μάλιστα... φωτιά υπήρξε μεταξύ του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, καθώς μετά τα όσα καυστικά σχόλια έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα social media κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι Πειραιώτες απάντησαν κάνοντας λόγο για "παρκαδόρο" ενώ σημείωσαν μεταξύ άλλων ότι δεν θα ανεχθούν τέτοιες συμπεριφορές.

«Καλούμε τον γνωστό «παρκαδόρο», αυτόν που αρέσκεται στο να βρίζει την ομάδα του, τους παίκτες της και τους φιλάθλους της, που αρέσκεται να απειλεί διαιτητές (Έλληνες και ξένους), αθλητές (νυν και παλαίμαχους), τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Euroleague, που αφήνει εσώρουχα στους πάγκους, που εύχεται θανάτους, που βάζει σε κίνδυνο συμπολίτες αψηφώντας τον ΚΟΚ, που απειλεί Θεούς και Δαίμονες καθημερινά, να σταματήσει να προκαλεί κι άλλο και να προτρέπει σε βία.

Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα χρησιμοποιήσει το νέο αθλητικό νόμο που εκείνη δημιούργησε για αυτές τις συμπεριφορές, προκειμένου να τον σταματήσει επιτέλους, αντί να του παραχωρεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο της χώρας, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ή αλλάζοντας τους νόμους για να τον ικανοποιήσει. Ως εδώ», αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός: "Κατανοούμε τον πανικό, αλλά..."

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, στην οποία οι Πειραιώτες εξαπολύουν ευθεία επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι Πράσινοι ξεκαθαρίζουν πως η σελίδα στο μπάσκετ θα γυρίσει και τονίζουν πως ο "Μπαρτζωκισμός" δεν έχει θέση στο άθλημα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τριφυλλιού με τίτλο "Κατανοούμε τον πανικό, αλλά...":

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και οι φίλαθλοί της θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν με πράξεις στην Εθνική προσπάθεια της κοινωνίας και της Κυβέρνησης κατά της βίας.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε εκατοντάδες περιστατικά από το παρελθόν, όπως τα νερά της ΤΣΣΚΑ και τις αναρίθμητες διακοπές αγώνων στο ΣΕΦ, για να καταδείξουμε τις διαφορές επιπέδου, μα η σελίδα πρέπει να γυρίσει αμετάκλητα για όλους και με όλους.

Και θα γυρίσει όσο και να ξεβολεύει.

Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024. Όλοι το βλέπουν, όλοι το ξέρουν.

Κατά τα λοιπά, εμείς μόνο μπροστά. Μόνο ψηλά. Περιμένουν οι νέες κορυφές.

«Το να κάνεις τον δικαστή σε ξένες ζωές είναι η τέλεια δικαιολογία, για να μην αναλύεις τη δική σου».

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος κατά Μπαρτζώκα: "Θα σε στείλω ξανά στο πάρκινγκ, αυτό το ανθρωπάκι..." (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)