Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλαγή πλάνου από Μπαρτζώκα - Εκτός ομάδας όνομα έκπληξη!
Μπάσκετ
| 2024-04-17 11:00:00

Αλλαγή πλάνου από Μπαρτζώκα μετά το ΟΑΚΑ - Εκτός ομάδας όνομα έκπληξη - Αγαπημένος της εξέδρας!

του Παναγιώτη Νικολάου

Παίρνει μία δύσκολη απόφαση, για να σηκώσει την κούπα. Ο Έλληνας ξέρει καλά το ρόστερ και έχει μελετήσει άριστα τον Παναθηναϊκό και εκτιμά ότι ξέρει πλέον πως μπορεί να τον νικήσει...

Με μειονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, όπως όλα δείχνουν, στους τελικούς της Basket League, αν φυσικά κυλήσουν όλα φυσιολογικά και βρεθούν εκεί οι οι δύο "αιώνιοι" αντίπαλοι.

Η εντυπωσιακή αγωνιστική άνοδος του Τριφυλλιού έχει αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά στην κόντρα του με τους Ερυθρόλευκους, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται νίκες και εντυπώσεις μέχρι τώρα μέσα στη σεζόν, αλλά κανείς να μην μπορεί να προβλέψει τι μπορεί να γίνει σε μια σειρά best of five, παρότι το σύνολο του Εργκίν Αταμάν θα έχει το αβαντάζ του ΟΑΚΑ.

Η συζήτηση που έχει ξεκινήσει, ήδη, στα μπασκετικά στέκια είναι το τι θα πράξουν οι δύο προπονητές αναφορικά με το ρόστερ τους και τις τελευταίες αλλαγές που δικαιούνται να κάνουν πριν μπούμε στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, αφού εκεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στο μυαλό του την... έκπληξη, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα κυκλοφορούν στα ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες και ειδικά μετά τα όσα είδε και στο ντέρμπι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ.

Ο κόουτς των Πειραιωτών ξέρει ότι έχει πλέον στα χέρια του μια πολύ ισχυρή front line, αποτελούμενη από τους Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Φιλίπ Πετρούσεφ και Μόουζες Ράιτ, η οποία βλέπει να υπερτερεί απέναντι στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, όπου δεσπόζει ο Ματίας Λεσόρ, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να προσφέρει μερικά ποιοτικά λεπτά, αλλά τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι να μην μπαίνει σχεδόν καθόλου στο ροτέισον σε τέτοια κρίσιμα ματς.

Γι' αυτό το λόγο ο Μπαρτζώκας θέλει να παρατάξει όλα τα "όπλα" του στη θέση "5" ξέροντας ότι έχει ξεκάθαρο αριθμητικό πλεονέκτημα έναντι των Πράσινων, κάτι που εξηγεί την σκέψη του να μην "κόψει" κανέναν ψηλό από την τελική επιλογή του ρόστερ, αλλά να προβεί σε αλλαγή "κοντού", κάνοντας την έκπληξη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Έλληνας τεχνικός των Ερυθρόλευκων δεν αποκλείεται να "κόψει" από το ρόστερ έναν ξένο γκαρντ, με τον επικρατέστερο να επιλέγεται ανάμεσα στο δίδυμο Σακίλ ΜακΚίσικ και Αϊζάια Κάνααν. Ο πρώτος ήταν πολύ κακός την Δευτέρα, ενώ ο δεύτερος αν και… κουβάλησε την ομάδα του στο μεγαλύτερο διάστημα το αγώνα, δεν έπαιξε δευτερόλεπτο στο τελευταίο δεκάλεπτο!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα... άκουσε ο Μπαρτζώκας για Κάνααν: "Λίγος σεβασμός, πες μας έναν λόγο - Παλαιστής ΜακΚίσικ... δρόμο οι 4"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags