Για στοχοποίησή του από τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έκανε λόγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα.

«Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με έναν πρόεδρο ομάδας. Δεν έχω κάτι με τον Εργκίν (Αταμάν), που με την ευκαιρία θέλω να συλλυπηθώ για την απώλεια του πατέρα του. Ο αντίπαλος πρόεδρος μού επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες. Εγώ δεν έχω τα μέσα να απαντήσω, ούτε θέλω να το κάνω, θέλω να μιλάω μόνο για την ομάδα μου. Η ανακοίνωση της ομάδας μας με καλύπτει απόλυτα. Είναι μοιραίο, όταν κοουτσάρεις τον Ολυμπιακό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Είναι αυτό το τοξικό παιχνίδι όταν και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές, όπως φέτος που είναι δυνατός ο Παναθηναϊκός. Αν είναι προσωποποιημένο σε μένα, με τιμάει κιόλας. Μάλλον θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό γιατί πιστεύουν πως κάνω κάτι καλά», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Όσο για τη νίκη επί του Προμηθέα και τα playoffs με την Μπαρτσελόνα είπε: «Έχουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μας σε τομείς που δεν έχουμε σχέση με το σημερινό παιχνίδι. Είναι λογικό ότι πιεστήκαμε κάνοντας τον καλύτερο δεύτερο γύρο στην Ευρωλίγκα, μαζί με 1-2 ομάδες ακόμη ίσως. Στο πρωτάθλημα η ομάδα προσπαθεί να κατεβάσει επίπεδο έντασης σε αυτά τα παιχνίδια, αφού το σημερινό ματς δεν είχε ιδιαίτερη σημασία. Το κίνητρο είναι μεγάλο, χωρίς αμφιβολία. Όλα τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα θα είναι αίμα κι άμμος πλέον, θα υπάρχει μεγάλη ένταση. Και οι οκτώ ομάδες θα είναι πολύ καλές, θα είναι συναρπαστικά τα παιχνίδια».

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πήγε στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Σλούκας - Δεν ήθελε το ματς ο Μπαρτζώκας"