Basket League: Σε ένα θρίλερ που έσπασε… καρδιές, ο Άρης με ανατροπή στην ανατροπή, «λύγισε» τον Προμηθέα στην Πάτρα και έκλεισε θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος. Για να τα καταφέρει, ωστόσο, χρειάστηκε ένα απίθανο τρίποντο του Τολιόπουλου στην εκπνοή, το οποίο «ξέρανε» τους Πατρινούς.

Ο Άρης ήταν κυρίαρχος για 20 ολόκληρα λεπτά, προηγήθηκε με διαφορά 18 πόντων (32-50) και όλα έδειχναν – όπως και στο ματς της Θεσσαλονίκης προ τριών ημερών – πως θα είχε εύκολο έργο, όμως δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Προμηθέας έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, «ροκάνισε» τη διαφορά με πρωταγωνιστές τους Χέιλ και Ετσενίκε και προσπέρασε (66-64) βάζοντας «φωτιά» στο ματς.

Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς έγινε θρίλερ, με το προβάδισμα να αλλάζει συνεχώς χέρια. Την τελευταία κουβέντα, ωστόσο, την είπε ο Τολιόπουλος. Με 4’’ να απομένουν για το τέλος και το σκορ στο 87-84, ο ηγέτης του Άρη πήγε στις βολές, ευστόχησε στην πρώτη, αστόχησε επίτηδες στη δεύτερη, όμως ο Άρης πήρε το ριμπάουντ. Η μπάλα έφτασε στον Τολιόπουλο και με ένα απίθανο τρίποντο buzzer beater έστειλε τον Άρη στα ημιτελικά με το τελικό 87-88!

Τα δεκάλεπτα: 16-31, 35-50, 63-64, 87-88