Ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε ύβρεις στην αποστολή από διαπιστευμένους του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και ήταν άμεση η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Με stories στο instagram o ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν ιδιαίτερα καυστικός, αναφέροντας αρχικά: «Για αυτό θέλατε να μην έρθω ρε, τόσο γυναικάκια είσαστε ρε; Για να κάνετε επίθεση στην αποστολή; Τώρα θα βγουν τα βίντεο. Επίθεση στην αποστολή με διαπιστευμένους από τον Ολυμπιακό, με επίσημα καρτελάκια του Ολυμπιακού, ανθρώπους. Για να δω αν θα ξεκινήσει ο αγώνας.

Διαπιστευμένοι από τον Ολυμπιακό με καρτελάκια. Επίθεση στους παίκτες του Παναθηναϊκού και στον προπονητή. Τι να πει κανείς. Πολιτεία, υπάρχει πολιτεία; Γενικότερα μιλάω... Υπάρχει κανείς που να κοιτάει ή φταίω εγώ επειδή από το σπίτι μου μέσα από ένα ηλεκτρονικό, το Instagram, βρίζω. Κακώς έβριζα. Δεν πρέπει να βρίζω. Αυτή τη στιγμή γίνονται επιθέσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού».

Και συνέχισε ο Δ. Γιαννακόπουλος: «Κύριοι Αγγελόπουλοι που στείλατε επιστολές προς κάθε κατεύθυνση, που στείλατε για όσα είπα στο Instagram, θα στείλετε επιστολές για να καταδικάζετε τον κόσμο του Ολυμπιακού που προπηλάκισαν την αποστολή μας. Αυτοί σας ενδιαφέρουν ή σας ενδιαφέρει η υστεροφημία των διαιτητών».

Κατόπιν, έχοντας δείξει τα βίντεο της «πράσινης» ΚΑΕ όπου ακούστηκε να αποκαλείται «ταβερνιάρης» ο Εργκίν Αταμάν, είπε: «Ο ταβερνιάρης, πάντως, τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει όσες Ευρωλίγκες έχετε σε όλη σας την ιστορία μαζί».