Ο Παναθηναϊκός... χάλασε τη φιέστα τίτλου του Ολυμπιακού, περνώντας με 88-85 από το ΣΕΦ, στον 4ο τελικό και ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη σειρά, πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας που του είχαν «κλέψει» οι «ερυθρόλευκοι» στον πρώτο αγώνα.
Διαβάστε επίσης...
Αυτή η 4η «μάχη» των «αιωνίων» στη σειρά των τελικών ήταν μία από τις συγκλονιστικότερες στην Ιστορία, με «μάχες σώμα με σώμα», διαρκείς εναλλαγές στο προβάδισμα... τον Ολυμπιακό να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη να πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό ν’ αποδεικνύει γιατί στέφθηκε, στις 26 Μαΐου στο Βερολίνο, Πρωταθλητής Ευρώπης.
Ο Ολυμπιακός σούταρε 35 βόλες, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε μόλις 17 και, παρόλα αυτά, πανηγυρίσε την νίκη μέσα στο ΣΕΦ.
Μετά το τέλος του αγώνα η σύζυγος του Κώστα Σλούκα, Μαρία Δαρσινού, τρόλλαρε τους φίλους τού Ολυμπιακού με ανάρτησή της στο Instagram.
Δείτε την:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

