Άρης: Μετά και τη χθεσινή απογοητευτική εικόνα και ήττα (1/11 78-73) του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ, για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League, οι Ρίτσαρντ Σιάο και Νίκος Ζήσης είχαν συνάντηση στα γραφεία της ΚΑΕ, με τον πρώτο δίνει την συγκατάθεση του για την αγορά παικτών, οι οποίοι πιθανότατα θα αντικαταστήσουν τους συναδέλφους του, που είναι υπό έντονη αμφισβήτηση, όπως οι Μπριν Φορμπς και Αρνόλντας Κουλμπόκα.
Έδωσε το ΟΚ ο Σιάο
Συγκεκριμένα ο Ρίτσαντ Σιάο έδωσε το ΟΚ για να γίνουν οι αλλαγές που πρέπει στο αγωνιστικό για την ενίσχυση του ρόστερ, ώστε να ανατραπεί η κατάσταση, που έχει φέρει τον Άρη στο ρεκόρ 1-4 στη Stoiximan GBL. Αυτό σημαίνει ότι ο Άρης βγαίνει πιο δυνατά στην αγορά και πλέον, ενώ αμφίβολο είναι το μέλλον των Φορμπς και Κουλμπόκα, οι οποίοι δεν πρέπει να νιώθουν καθόλου σίγουροι στο ρόστερ, μετά και τις συνεχόμενες απογοητευτικές εμφανίσεις που πραγματοποιούν.
Πρώτος υποψήφιος για αντικατάσταση φέρεται πως είναι ο Αμερικανός, πρώην NBAer, ο οποίος αγνοεί τον καλό του εαυτό από την αρχή της σεζόν. Δεύτερος και εφόσον βρεθεί αξιόπιστη λύση είναι και ο Λιθουανός, Κουλμπόκα, ο οποίος είναι ασταθής, πραγματοποιώντας μέτριες εμφανίσεις, ενώ μείον είναι και το γεγονός ότι είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς.
Πλέον, οι άνθρωποι της ΚΑΕ «τρέχουν» τις όποιες αλλαγές λάβουν χώρα, αφού έχουν το σχετικό δικαίωμα αλλά και το χρονικό περιθώριο. Πρέπει πάντως να τονιστεί πως, οι αλλαγές θα ολοκληρωθούν από τη στιγμή που βρεθούν και προχωρήσουν οι επαφές με τους υποψήφιους προς έλευση.
Πηγή: metrosport.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο