Φτάνει η ώρα για την πρώτη επίσημη συμμετοχή του Κίναν Έβανς με τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στη δωδεκάδα για τον σημερινό αγώνα με την Καρδίτσα στο ΣΕΦ (13:00) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan GBL, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να κάνουν το 6/6.
Ποιοι θα απουσιάσουν!
Από την άλλη, για να ξεκουραστούν εν όψει της απαιτητικής διαβολοβδομάδας στην Ευρωλίγκα, δεν θα αγωνιστούν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Τόμας Γουόκαπ και Τάισον Γουόρντ. Εκτός είναι επίσης ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που δεν είναι εγγεγραμμένος στο εγχώριο ρόστερ, καθώς και ο τραυματίας Μουστάφα Φαλ. Αντίθετα, επιστρέφει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε υποστεί τραυματισμό στο μάτι.
Η δωδεκάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι αποτελείται από τους: Νιλικίνα, Λι, Ντόρσεϊ, Έβανς, Φουρνιέ, Πίτερς, Χολ, Νετζήπογλου, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Βεζένκοβ και Αντετοκούνμπο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο