Ο αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΣΕΦ την Κυριακή (7/12, 13:00), στον αγώνα που ξεχωρίζει από το «μενού» της 9ης αγωνιστικής της Greek Basketball League.

Μετά την κακοκαιρία Byron που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενερμπαχτσέ την περασμένη Πέμπτη (4/12) για τη Euroleague, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα διεκδικήσουν την 9η νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές στο ελληνικό πρωτάθλημα.  

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να σκαρφαλώσει και στη λίστα των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε πρώτη φάση, στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ θα ανέβει στην 9η θέση από καταβολής Α' Εθνικής αφού θα φτάσει τα 383 και θα ξεπεράσει τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Εκτός ο Φουρνιέ

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Εβάν Φουρνιέ, καθώς ο Γάλλος γκαρντ ήταν άρρωστος τις τελευταίες ημέρες και προτιμήθηκε να μείνει έξω για να ξεκουραστεί ώστε να είναι έτοιμος για τα επόμενα ματς στη Euroleague.

Αναλυτικά η δωδεκάδα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: Τόμας Ουόκαπ, Σέιμπεν Λι, Φρανκ Νιλικίνα, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστας Παπανικολάου, Τάισον Ουόρντ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Σάσα Βεζένκοφ, Άλεκ Πίτερς, Κώστας Αντετοκούνμπο, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ντόντα Χολ