Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο "Telekom Center Athens" στις 16:00 για την 19η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Εργκίν Αταμάν να προβαίνει σε δύο "κοψίματα" ξένων για την δωδεκάδα της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα, αποφάσισε να παρατάξει τους Πράσινους με μοναδικό "καθαρό" σέντερ τον Ρισόν Χολμς (υπάρχει και ο Ντίνος Μήτογλου που μπορεί να αγωνιστεί στο "5"), καθώς "έκοψε" από την εξάδα των ξένων τους Κένεθ Φαρίντ και Ομέρ Γιούρτσεβεν.
Διαβάστε επίσης...
Εκτός φυσικά θα είναι και ο Ματίας Λεσόρ, αλλά και ο Μάριους Γκριγκόνις, που δεν είναι δηλωμένος στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα παίξει με τον Κολοσσό.
Έτσι ο Παναθηναϊκός θα έχει στο σημερινό ματς ως διαθέσιμους ξένους τους Κέντρικ Ναν, Τσέντι Όσμαν, Τζέριαν Γκραντ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ρισόν Χολμς και Τι Τζέι Σορτς
Μάλιστα, ο Εργκίν Αταμάν θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ, ο οποίος επιστρέφει εκ νέου στη διάθεσή του.
Πότε έρχεται στην Αθήνα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις!
Υπενθυμίζεται ότι απόψε αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο Αμερικανός φόργουορντ, προκειμένου να ενσωματωθεί στο Τριφύλλι.
Ωστόσο λόγω και των άμεσων αγωνιστικών υποχρεώσεων, δεν έχει γίνει γνωστή προς το κοινό η ώρα άφιξής του, κάτι που σημαίνει πως δεν θα υπάρχει κόσμος στο αεροδρόμιο να τον υποδεχθεί.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο