Ο ΠΑΟΚ "λύγισε" στο Περιστέρι, γνωρίζοντας την ήττα με 75-70 σε ένα παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε. 

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου πάντως εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα, με τον προπονητή της ομάδας, Παντελή Μπούτσκο, να αφήνει αιχμές στις δηλώσεις του.

«Είχαμε ελεύθερα σουτ για να πάρουμε το προβάδισμα. Δε λυγίσαμε από τις απουσίες. Κάποια κριτήρια, με γυμνό μάτι, στις επαφές ήταν προς συζήτηση όπως του Μουρ στο τέλος. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια. Είχαμε πολλές αντιξοότητες. Το πρόγραμμα είναι καταιγιστικό και πρέπει να ανταποκριθούμε στις απουσίες και τους τραυματισμούς, να τα διαχειριστούμε όλα αυτά και να συνεχίσουμε. Το πρόγραμμα έρχεται “σπίτι” μας αλλά πρέπει να δούμε τι γίνεται με τους τραυματισμούς. Σημαντικό το ματς της Τετάρτης για να χτίσουμε ένα νικηφόρο μομέντουμ», είπε χαρακτηριστικά.

Η κρίσιμη φάση με πρωταγωνιστή τον Μουρ

Τα παράπονα του ΠΑΟΚ εστιάζονται κυρίως σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Μουρ στο φινάλε του αγώνα. Απέμεναν 14 δευτερόλεπτα για τη λήξη και το σκορ ήταν 72-70 υπέρ του Περιστερίου. Ο Μουρ πήρε το ριμπάουντ και είχε την ευκαιρία να δώσει μία νέα σημαντική κατοχή στον Δικέφαλο, οι άνθρωποι του οποίου υποστηρίζουν ότι του έγινε ξεκάθαρο φάουλ. Παρ' όλα αυτά δεν σφυρίχθηκε κάποια παράβαση και εν συνεχεία η μπάλα έφυγε εκτός παρκέ, με τους διαιτητές να δίνουν την κατοχή στο Περιστέρι.

Δείτε την επίμαχη φάση: