Σχετικά καλά ήταν τα νέα για τον Εργκίν Αταμάν από την προπόνηση του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (1/6) εν όψει του πρώτου τελικού της Basket League με τον Ολυμπιακό.
Ο Τούρκος τεχνικός είδε τόσο τον Κένεθ Φαρίντ όσο και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα, δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Διαβάστε επίσης...
Αμφότεροι, λοιπόν, δηλώνουν «παρών» για την αναμέτρηση της Τετάρτης (3/6) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την ίδια στιγμή που σε ατομικούς ρυθμούς κινήθηκε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, με τον διεθνή φόργουορντ να ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα στο αριστερό πόδι.
Προφανώς, η παρουσία του πρώην άσου της Μπασκόνια ενάντια στους πρωταθλητές Ευρώπης θεωρείται πολύ δύσκολη, ενώ μένει να φανεί αν ο Σλούκας θα προπονηθεί κανονικά την Τρίτη (2/6), προκειμένου να είναι στη διάθεση του Αταμάν και με το «τριφύλλι» να ψάχνει το μπρέικ, για να κάνει δικό του το πλεονέκτημα έδρας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο