Toν Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό της Βasket League θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός (3/6, 21.00) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε τις αποφάσεις του για τους ξένους παίκτες που δεν θα είναι στην 6άδα. 

Xoλ και Νιλικίνα
InTime/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης, λοιπόν, προτίμησε να αφήσει εκτός πλάνων τον Ντόντα Χολ, από τη στιγμή που υπάρχουν στους σέντερ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Ταϊρίκ Τζόουνς, αλλά και τον Φρανκ Νιλικίνα, προτιμώντας ως παρτενέρ του Τόμας Γουόκαπ στον «άσο» τον Κόρι Τζόσεφ.

Δεδομένοι απόντες σε ό,τι αφορά τους ξένους είναι οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Μόντε Μόρις και Μουσταφά Φαλ, που δεν δηλώθηκαν στην 8άδα που έχει δικαίωμα συμμετοχής στους τελικούς, συνεπώς η 6άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Κόρι Τζόσεφ, Εβάν Φουρνιέ, Τάισον Γουόρντ, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ταϊρίκ Τζόουνς.