Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο ΣΕΦ, όπου θα αντιμετωπίσει στις 21:00 τον Ολυμπιακό για τον πρώτο φετινό τελικό της Basket League. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι τραυματίες Σλούκας και Ρογκαβόπουλος όσο και οι "κομμένοι" από τη 12άδα (Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Φαρίντ) ακολούθησαν κανονικά την αποστολή.
Ο Ματίας Λεσόρ, ωστόσο, δεν μετέβη στο κλειστό με το λεωφορείο του Τριφυλλιού, αλλά με ταξί, προκειμένου να φτάσει νωρίτερα στο ΣΕΦ και να ακολουθήσει τη ρουτίνα του!
Διαβάστε επίσης...
Δείτε το βίντεο:
Με ταξί έφυγε από το ξενοδοχείο ο Ματίας Λεσόρ αφού ήθελε να βρεθεί νωρίτερα στο ΣΕΦ για τον πρώτο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό #olympiacosbc #paobc #lessort pic.twitter.com/BuaXugzsqM — Manolis Fyrogenis (@MFyrogenis) June 3, 2026
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο