Ολοφάνερη ήταν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού η απουσία του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τους δύο πρώτους τελικούς της Basket League με τον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να… πονοκεφαλιάζει έντονα.
Ο 30χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από την τενοντίτιδα πάνω από το γόνατο, πρόβλημα που είχε εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη και για τον τρίτο αγώνα με τους «πράσινους», που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (8/6) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ουσιαστικά, την Κυριακή (7/6) θα γίνει σαφές αν ο Μπαρτζώκας θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντόρσεϊ, που χωρίς την παρουσία του στην επίθεση οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν πολύ σημαντικά προβλήματα, με δεδομένη και την κούραση των Σάσα Βεζένκοφ και Εβάν Φουρνιέ (αμφότεροι έχουν παίξει παραπάνω από 30 λεπτά και στις δύο αναμετρήσεις με το «τριφύλλι»).
Το παλεύει με τις θεραπείες ο ομογενής άσος να δηλώσει παρών στο Game 3 και μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει, αν και προφανώς δεν θα είναι απόλυτα ετοιμοπόλεμος για το πολύ απαιτητικό νέο ραντεβού με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο