Παρουσία των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το Game 3 με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (8/6, 21:00).
Οι ιδιοκτήτες της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ μίλησαν σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο, δείχνοντας έτσι την έμπρακτη στήριξή τους στη μάχη των Πειραιωτών να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Διαβάστε επίσης...
"Παρόντες στη σημερινή (07/06) προπόνηση της ομάδας οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Μετά το τέλος της προπόνησης, μίλησαν στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο", αναφέρει σε ανάρτησή της η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ.
Παρόντες στη σημερινή (07/06) προπόνηση της ομάδας οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Μετά το τέλος της προπόνησης, μίλησαν στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/Dpbz6g2UHl — Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) June 7, 2026
Εκτός και πάλι ο Ντόρσεϊ
Δυσκολεύει η συμμετοχή του Τάιλερ Ντόρσεϊ και στον τρίτο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο ομογενής γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του και την ημέρα του αγώνα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα καταφέρει να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο