Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αντίστροφη μέτρηση για τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος και λίγο πριν το τζάμπολ ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram, την γνώμη του για τον ορισμό των Τσαρούχα, Τηγάνη και Καρπάνου.

Ανάρτηση Γιαννακόπουλου πριν τον τελικό - Πήρε θέση για Τσαρούχα
Intime

«Δεν θα πάρω θέση ούτε τίποτα. Το μόνο που θα πω είναι. Όταν ρε παιδάκι μου μια ομάδα έχει τόσα πολλά έντονα παράπονα. Έχει φτάσει μία τόσο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Θεωρητικά σέβεσαι και τις δύο πλευρές και δεν πας να ανατινάξεις κάτι. Αυτό θα έκανε κάποιος που υποτίθεται θέλει το καλό του μπάσκετ

Βέβαια, για να είμαι και δίκαιος πάντα υπάρχει και το σενάριο να επέλεξε και να σου λέει. Για εμένα είναι η καλύτερη. Αν έκανε κάποια λάθη ή αν δεν έκανε δεν ξέρω. Εδώ είναι η ευκαιρία ορίστε να ξανά δείτε ότι όντως είναι η καλύτερη. Να παίξει και να σφυρίξει απόλυτα δίκαια. Μακάρι να είναι αυτή η περίπτωση. Εγώ αυτό πιστεύω πάντως», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ανάρτηση Γιαννακόπουλου πριν τον τελικό - Πήρε θέση για Τσαρούχα
Intime