Βαριά… ήχησε η καμπάνα και για τον Παναθηναϊκό μέσω των αποφάσεων αθλητικού δικαστή για το έντονο επεισόδιο που είχαν ο Ταϊρίκ Τζόουνς και ο Κέντρικ Ναν μετά τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, αλλά προκύπτει η αναμενόμενη αντίδραση.
Οι «πράσινοι», λοιπόν, θα προσφύγουν άμεσα στο ΑΣΕΑΔ για τη μείωση ή και εξαφάνιση των ποινών που δέχθηκε η ομάδα και ο Αμερικανός γκαρντ, θεωρώντας πως -σε ό,τι αφορά τον Ναν- ήταν αμυνόμενος στη μεγάλη ένταση που δημιουργήθηκε με τον σέντερ των Πειραιωτών και κακώς τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών.
Διαβάστε επίσης...
InTime/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Για το -2 στο επόμενο πρωτάθλημα από πλευράς «τριφυλλιού» επισημαίνεται ότι σε απολογία είχαν κληθεί και οι Ματίας Λεσόρ και Τζέριαν Γκραντ, ωστόσο αμφότεροι κρίθηκαν αθώοι και γι’ αυτό το λόγο στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι είναι άδικη η τιμωρία αφαίρεσης 2 βαθμών.
Πλέον, το ΑΣΕΑΔ θα έχει τον τελικό λόγο, στο οποίο θα προσφύγει και ο Ολυμπιακός για το δικό του -2 και την τιμωρία των 7 αγωνιστικών στον Τζόουνς.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο