Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Sports & Tourism Summit:
«Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη πραγματική αξιοποίηση ολυμπιακού ακινήτου στη χώρα. Ήταν μια δύσκολη άσκηση. Στον έλληνα φορολογούμενο κόστιζε 650.000€ για να παραμένει κλειστό. Το αναβαθμίσαμε σε έναν εντυπωσιακό βαθμό και τώρα ο στόχος μας είναι να το αναπτύξουμε.
Διαβάστε επίσης...
Η ανάπτυξη θα έρθει μέσα από την δημιουργία ενός νέου προορισμού. Δημιουργούμε έναν νέο οικογενειακό προορισμός, με έμφαση και στον τουρισμό, αλλά και στο "edutainment", δηλαδή εκπαίδευση και διασκέδαση.
Στο κομμάτι του τουρισμού, σε λίγο καιρό θα ανακοινώσουμε μια συνεργασία με μία παγκοσμίως γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων, για να ενσωματώσουμε ένα ξενοδοχείο στην αθλητική εγκατάσταση - θα είναι μια παγκόσμια πρωτιά. Έτσι θα αναβαθμιστεί ολόκληρη η περιοχή και θα δημιουργηθεί ένας νέος προορισμός».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο