Με παραινέσεις από την κερκίδα για την κατάκτηση τίτλων, ολοκληρώθηκε σήμερα η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena. Διαδικασία η οποία έγινε με τις πόρτες ανοικτές για τους φιλάθλους της ομάδας και υπό το βλέμμα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Τέλη Μυστακίδη.
«Ευχαριστούμε που είσαστε εδώ μαζί μας σήμερα. Σας περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα να έρθετε να μας στηρίζετε στο πρώτο, εντός έδρας, επίσημο παιχνίδι μας. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη της ομάδας, ο οποίος μας στηρίζει εντός και εκτός γηπέδου. Όλοι μαζί θα πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας», επισήμανε ο αρχηγός του «Δικεφάλου», Νίκος Περσίδης, παίρνοντας μικρόφωνο στο χέρι, με την ολοκλήρωση της προπόνησης, απευθυνόμενους προς τους υποστηρικτές και τον επικεφαλής των «ασπρόμαυρων».
Λίγα λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αλλά και ο προπονητής του, Αντρέα Τρινκιέρι, χαιρέτησαν με χειραψία τον Τέλη Μυστακίδη, ο οποίος νωρίτερα σηκώθηκε από τη θέση του, στα επίσημα του γηπέδου και χαιρέτησε τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το σύνθημα «είναι τρελός ο πρόεδρος»!
Ο ΠΑΟΚ, υπενθυμίζεται, αρχίζει επίσημα τη σεζόν με τη συμμετοχή του στο Super Cup (26-27/9), ενώ στις 30/9 θα υποδεχτεί, στη Θεσσαλονίκη, για την 1η αγωνιστική του EuroCup, τη Μανρέσα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο