Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην εκπομπή «Οι Μπάσχετοι» με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά. Φυσικά και αναφέρθηκε στη χθεσινή ήττα της ομάδας από τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup της GBL

Σχολίασε ότι χθες έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι οι πράσινοι έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες, που έχουν ως αποτέλεσμα να υπάρχει κόπωση στους παίκτες. «Φάνηκε και στο θέμα των ριμπάουντ το ζήτημα της έλλειψης ενέργειας της ομάδας», ανέφερε.

«Είναι μια ήττα που θα κάνει καλό στον Παναθηναϊκό, προφανώς και δεν επηρεάζει η ήττα αυτή», ανέφερε επισημαίνοντας ότι σήμερα θα διαπιστωθεί τι πρόβλημα έχει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και πως η εβδομάδα που έρχεται δεν θα έχει κάποια επιστροφή παικτών από τους τραυματίες αλλά θα είναι καθοριστική για το πλάνο επιστροφής τους.