Επιβλητικό ήταν το ξεκίνημα της ΑΕΚ στη φετινή Basket League, κερδίζοντας άνετα το Σάββατο (3/10) με 91-70 το Μαρούσι.
Στη Sunel Arena ήταν απόντες οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης ως έκφραση διαμαρτυρίας για τη… συγκατοίκηση με τον Ολυμπιακό, αλλά στο παρκέ οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα είχαν εύκολο έργο, κλείνοντας το ημίχρονο στο +12 (46-34).
Διαβάστε επίσης...
Το καθαρό προβάδισμα διατηρήθηκε στην 3η περίοδο (64-50 στο 30’), για να διευρυνθεί στην τελική ευθεία της αναμέτρησης και να προκύψει το τελικό +21.
Για τους «κιτρινόμαυρους» ο Τζόσεφ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 18 πόντους μαζεύοντας και 6 ριμπάουντ, ενώ διψήφιοι ήταν και οι Νόλεϊ (14π.), Πίνκνεϊ (11π.) και Τσαλμπούρης (11π.)
Από πλευράς της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου ξεχώρισε με 17 πόντους ο Τζάκσον, ενώ στους 14 σταμάτησε ο Ντε Σόουζα και στους 12 οι Τουλιάτος και Κασελάκης.
Tα δεκάλεπτα: 18-12, 46-34, 64-50, 91-70
ΑΕΚ (Σάκοτα): Πίνκνεϊ, 11 (1), Νόλεϊ 14 (1), Φλιώνης 6, Τζόσεφ 18, Μπάρτλεϊ 8, Σκορδίλης, Λαρεντζάκης 8 (1), Λεκαβίτσιους 5, Τσαλμπούρης 11 (3), Ερτέλ 7 (1), Χαρτώνας 3 (1).
ΜAΡΟΥΣΙ (Παπαθεοδώρου): Τζάκσον 17 (2), Κόνιαρης 5, Σάλας 8, Κουάνι, Ντε Σόουζα 14, Βενετίδης, Τουλιάτος 12 (2), Καλαβρός, Γουέαρ, Κασελάκης 12 (2), Ιορδάνου 2.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος