Ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Κέντρικ Ναν στην οκτάδα των διαθέσιμων ξένων για τη Basket League, δείγμα του ότι η επιστροφή του Αμερικανού στην αγωνιστική δράση μετά από τραυματισμό έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο Ναν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού στο μηνίσκο και πλέον είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι (13:00, 18/10) για την 3η αγωνιστική του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Η είσοδος του Ναν στην οκτάδα των ξένων αποτέλεσε την τελευταία αλλαγή που δικαιούνται να κάνουν οι Πράσινοι για τον πρώτο γύρο της Basket League. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ πήρε τη θέση του Μουσταφάλ Φαλ, ενώ εκτός λίστας παρέμεινε ο Τζέριαν Γκραντ.

Η οκτάδα των ξένων του Παναθηναϊκού: Φρανσίσκο, Μπάντιο, Χέιζ-Ντέιβις, Ναν, Λεσόρ, Γιαμπουσέλε, Ερνανγκόμεθ.