Ο Πάτρικ Μπέβερλι έχει πρόσφατη εμπειρία από το ελληνικό Πρωτάθλημα, αφού αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν.
Οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ, με τη σύλληψη του Βαγγέλη Λιόλιου και της Βάσως Τσαρούχα, συγκλονίζουν τον ελληνικό αθλητισμό, με τον Μπέβερλι να παίρνει θέση, δημοσιεύοντας διαδικτυακό μήνυμα που αναφέρεται στην Τσαρούχα.
«Αυτή ήταν διαιτητής στον αγώνα μου με τον Παναθηναϊκό, το ήξερα, ντροπή!», έγραψε ο Πάτρικ Μπέβερλι.
Πέραν του Μπέβερλι, στην ίδια ανάρτηση έχουν σχολιάσει κι άλλοι παίκτες, όπως ο Τζάστιν Ράιτ-Φόρμαν, πρώην παίκτης του Ηρακλή, ο Ζερμέιν Λαβ αλλά και ο Ρόνι Χαρέλ της Μυκόνου καθώς και ο NBAer Άριελ Χουκπόρτι, ο οποίος αγωνίζεται στους Φιλαδέλφεια Σίξερς.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος