Την πλήρη άρνηση των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν η Βασιλική Τσαρούχα και ο Ηλίας Κορομηλάς μεταφέρει ο δικηγόρος τους, μετά τις συλλήψεις στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση που έχει προκαλέσει αναταράξεις στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο συνήγορος των δύο διαιτητικών στελεχών υπογράμμισε ότι οι εντολείς του αρνούνται κατηγορηματικά όσα τους αποδίδονται, με την υπερασπιστική τους γραμμή να αναμένεται να αναπτυχθεί ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.

Δικηγόρος Τσαρούχα και Κορομηλά: «Αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες»

Αναλυτικά όσα είπε

«Τώρα παίρνουμε το υλικό της δικογραφίας. Θα πούμε περισσότερα και θα δούμε περισσότερα μόλις το πάρουμε. Αυτό που έχω να πω, πριν καν δω τη δικογραφία, είναι ότι γνωρίζουμε όλοι πως ο αθλητισμός, η ομορφιά του και η υγεία είναι μπροστά. Πίσω από τον αθλητισμό, δυστυχώς, βρίσκονται τα αντικρουόμενα συμφέροντα, ο ανταγωνισμός και τα οικονομικά συμφέροντα. Το θέμα είναι αν αυτή η δικογραφία έχει διαμορφωθεί με πραγματικά στοιχεία και αν υφίσταται υλικό το οποίο ανακριτικά θα είναι αξιοποιήσιμο και αξιολογήσιμο, ή αν το υλικό αυτό είναι απλά εξιστορήσεις και αφηγήσεις χωρίς τίποτα περαιτέρω και τίποτα αξιόλογο, το οποίο οφείλεται σε μια εξυπηρέτηση συμφερόντων οικονομικής φύσεως, γεγονός που δυστυχώς κάποτε συμβαίνει πίσω από τον αθλητισμό».