Στο 6ο επεισόδιο του podcast στα Παραπολιτικά, ο Παντελής Διαμαντόπουλος βάζει στο μικροσκόπιο την ελληνική διαιτησία, τον Βαγγέλη Λιόλιο και το πρωτοφανές σκηνικό που έχει διαμορφωθεί γύρω από το μπάσκετ.

Το άθλημα βρίσκεται πλέον μέχρι και στη ΓΑΔΑ, τα social media έχουν μετατραπεί σε λαϊκά δικαστήρια και ο Τύπος τροφοδοτεί μια ατελείωτη αντιπαράθεση, προσφέροντας διαρκώς νέο αίμα. Το εθνικό μας σπορ βυθίζεται στη λάσπη και το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιος που πραγματικά θέλει να το προστατεύσει.

Η συζήτηση περνάει στο ποδόσφαιρο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώνει όσα είχαν επισημανθεί στα προηγούμενα vidcast, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο. Ο ΟΦΗ, από την άλλη, αποδεικνύει γιατί έχει αποκτήσει τη φήμη της ομάδας που αρνείται να παραδοθεί, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

Και στον Ολυμπιακό; Το 1-0 εξελίσσεται σε αγαπημένη συνήθεια, αλλά ο πραγματικός πρωταγωνιστής είναι ο Ιμανόλ! Ένας κανονικός... μένταλιστ, που βγάζει λαγούς από το καπέλο του.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: