Ο Ολυμπιακός πέρασε πολύ δύσκολα με 83-81 από το Μαρούσι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις πρώτες του δηλώσεις αναγνώρισε την προσπάθεια του αντιπάλου!

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το τι θέλει να διορθώσει εν όψει συνέχειας: “Καταρχήν υποφέραμε πολύ σήμερα, συγχαρητήρια στο Μαρούσι που έπαιξε σκληρά. Εμείς αντιμετωπίζουμε θέματα ενέργειας. Καταλαβαίνετε ότι παίξαμε Παρασκευή βράδυ, τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, είναι η πρώτη φορά που σε ομάδα εκτός του Παναθηναϊκού νομίζω που πιεστήκαμε τόσο για να να νικήσουμε”.

Για τους τραυματισμούς: “Αυτή είναι η ζωή, οι τραυματισμοί είναι στο πλαίσιο του αθλητισμού. Ο Μοντέρο είναι μεγάλη απώλεια για εμάς και μέσα από τα παιχνίδια πρέπει να προσαρμοστούμε σιγά σιγά, ας μην πούμε για μεταγραφές. Η ομάδα μας πρέπει να γίνει πιο συμπαγής. Χάνοντας ταλέντο στην επίθεση, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα”.

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ντουμπάι και Άρη: “Θα τα προσεγγίσουμε όπως πάντα, ένα παιχνίδι τη φορά. Την Πέμπτη παίζουμε με την Ντουμπάι και θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται”.