Ο Ολυμπιακός πέρασε πολύ δύσκολα με 83-81 από το Μαρούσι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις πρώτες του δηλώσεις αναγνώρισε την προσπάθεια του αντιπάλου!
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το τι θέλει να διορθώσει εν όψει συνέχειας: “Καταρχήν υποφέραμε πολύ σήμερα, συγχαρητήρια στο Μαρούσι που έπαιξε σκληρά. Εμείς αντιμετωπίζουμε θέματα ενέργειας. Καταλαβαίνετε ότι παίξαμε Παρασκευή βράδυ, τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, είναι η πρώτη φορά που σε ομάδα εκτός του Παναθηναϊκού νομίζω που πιεστήκαμε τόσο για να να νικήσουμε”.
Για τους τραυματισμούς: “Αυτή είναι η ζωή, οι τραυματισμοί είναι στο πλαίσιο του αθλητισμού. Ο Μοντέρο είναι μεγάλη απώλεια για εμάς και μέσα από τα παιχνίδια πρέπει να προσαρμοστούμε σιγά σιγά, ας μην πούμε για μεταγραφές. Η ομάδα μας πρέπει να γίνει πιο συμπαγής. Χάνοντας ταλέντο στην επίθεση, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί στην άμυνα”.
Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ντουμπάι και Άρη: “Θα τα προσεγγίσουμε όπως πάντα, ένα παιχνίδι τη φορά. Την Πέμπτη παίζουμε με την Ντουμπάι και θα κοιτάξουμε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται”.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος