Facebook Pixel Ναντέρ - ΠΑΟΚ 79-70
Μπάσκετ
| 2019-01-16 23:17:00

Πάλεψε, αλλά δεν άντεξε ο ΠΑΟΚ - Ήττα στη Γαλλία από τη Ναντέρ - Στο χέρι του η πρόκριση

Sportdog Team
Πάλεψε, αλλά δεν άντεξε ο ΠΑΟΚ - Ήττα στη Γαλλία από τη Ναντέρ - Στο χέρι του η πρόκριση

Ηττήθηκε με 79-70 ο Δικέφαλος.

ΠΑΟΚ: Ένα καταστροφικό διάστημα στην τελευταία περίοδο του αγώνα αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς η Ναντέρ έτρεξε ένα σερί 12-0 και έφτασε στη νίκη με 79-70 επί του ΠΑΟΚ στη Γαλλία.

Η κατάσταση πάντως παραμένει στα χέρια του Δικεφάλου. Η αφλογιστία και η διαιτησία επιπέδου Champions League έπαιξαν τον ρόλο τους.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε άσχημα, αφήνοντας τη Ναντέρ να κάνει ακριβώς το παιχνίδι που θέλει με τα τρίποντα κι έμεινε πίσω στο σκορ με 15-5. Στη συνέχεια, βέβαια, βελτίωσε την εικόνα και με δημιουργίες του Γκος και πόντους από Γκάρετ, Τέπιτς, ισορρόπησε (25-25). Παρότι δεν ξεκίνησε καλά ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο, στη συνέχεια, είχε τις απαντήσεις και με τρίποντα του Χάτσερ στο τέλος του ημιχρόνου, πήγε στην ανάπαυλα στο 43-41.

Παρά την αλλαγή του μομέντουμ στην τρίτη περίοδο με την ενέργεια του Κόνιαρη σε επίθεση και άμυνα, το «μπλακ-άουτ» του ΠΑΟΚ στην τέταρτη περίοδο, σε συνδυασμό με το διαφορετικό τρόπο σφυριγμάτων των διαιτητών, επέτρεψαν στη Ναντέρ, να κάνει ένα σερί 12-0, να προηγηθεί με 76-65 και ουσιαστικά, να τελειώνει το παιχνίδι.

Μετά τη σημερινή ήττα, ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός τετράδας, αλλά η κατάσταση για την πρόκριση, παραμένει στα χέρια του, έχοντας μπροστά του, τα δύο παιχνίδια με Όπαβα και Φριμπούργκ, την ώρα που το πρόγραμμα της Ναντέρ και της Χάποελ Χολόν, είναι πολύ πιο δύσκολο.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags