ΑΕΚ: Ξανά στην Αθήνα θέλει να φέρει την τελική φάση του BCL η Ένωση και ο λόγος είναι η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στο Ισραήλ, όπου ήταν το φαβορί να φιλοξενήσει τα τελευταία ματς της διοργάνωσης.

Η FIBA εξετάζει, ήδη, εναλλακτικές και ο Μάκης Αγγελόπουλος που έχει την εμπειρία του Final 4 του 2018, εκδήλωσε ενδιαφέρον να φέρει και πάλι το Final 8 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, το οποίο με κάποιες μικρές εργασίες θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει το μεγάλο γεγονός.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν εκπονήσει ένα ασφαλές πλάνο για να φιλοξενηθούν στην Αθήνα οι οκτώ αποστολές και μάλιστα σε συνεννόηση με την κυβέρνηση είναι πιθανό να εγκριθεί να γίνει το Final 8, παρουσία κόσμου, περίπου στο 50% της χωρητικότητας του ΟΑΚΑ (δηλαδή 8-9 χιλιάδες συνολικά), στις κερκίδες!

Η FIBA αναμένεται να αποφασίσει μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου η πόλη στην οποία θα ανατεθεί η διοργάνωση να έχει το χρόνο να προετοιμάσει τα πάντα.

Υπενθυμίζεται πως στα προημιτελικά του Final 8 η ΑΕΚ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Νίμπουργκ, η οποία είναι η ομάδα που μαζί με την Μπούργος, έχουν εκδηλώσει και αυτές ενδιαφέρον για την διοργάνωση της τελικής φάσης της διοργάνωσης.