Facebook Pixel ΑΕΚ - Ρέτζιο Εμίλια: Κίνδυνος τιμωρίας για την ΑΕΚ λόγω των επεισοδίων - Τι απαντούν οι Ιταλοί
Μπάσκετ
| 2022-12-07 23:40:00

Κίνδυνος τιμωρίας για την ΑΕΚ λόγω των επεισοδίων - Τι απαντούν οι Ιταλοί

Sportdog Team
Κίνδυνος τιμωρίας για την ΑΕΚ λόγω των επεισοδίων - Τι απαντούν οι Ιταλοί

Ξέφυγε η κατάσταση στο κλειστό στα Λιόσια, με τους Ιταλούς να αντιδρούν και η Ένωση να κινδυνεύει με τιμωρία.

Πλούσιο το... post game που αφορά τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ρέτζιο Εμίλια! Αυτό οφείλεται φυσικά στα επεισόδια στις εξέδρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Η Ένωση είναι υπότροπος από την περσινή σεζόν και τα επεισόδια του αγώνα με την Ρίγα, κάτι που σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να τιμωρηθούν με ποινή αποκλεισμού έδρας για μία αγωνιστική, κάτι που σημαίνει πως το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να υποδεχτεί την Καρσίγιακα (21/12) χωρίς κόσμο στην έδρα της είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Την ίδια στιγμή η διοργανώτρια αρχή του BCL αναμένεται να επιβάλει και πρόστιμο στην Ένωση.

Αντέδρασαν οι Ιταλοί

Η Ρέτζιο Εμίλια εξέδωσε ανακοίνωση για τα επεισόδια πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο κλειστό των Λιοσίων, εκφράζοντας την απογοήτευση και την αγανάκτησή της.
Οι Ιταλοί στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι ενημέρωσαν τους αρμόδιου φορείς για τα όσα συνέβησαν πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Παλακανέστρο Ρετζάνα εκφράζει την απογοήτευση και την αγανάκτησή της για την βάρβαρη επίθεση που δέχθηκαν πριν από τον αγώνα οι 15 οπαδοί της που βρίσκονται στο γήπεδο. Η ομάδα προχώρησε σε άμεση ενημέρωση των αρμόδιων φορέων για το συμβάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags