Facebook Pixel ΑΕΚ: Παίζει για τη... ζωή της με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ
Μπάσκετ
| 2023-04-12 11:42:00

Η ΑΕΚ παίζει για τη... ζωή της σήμερα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η ΑΕΚ παίζει για τη... ζωή της σήμερα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον πιο σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα της στην εφετινή σεζόν δίνει την Τετάρτη (12/4, 17:30) η ΑΕΚ στο Basketball Champions League.

Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, στον δεύτερο αγώνα της σειράς για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, και χρειάζεται μόνο τη νίκη για να παραμείνει... «ζωντανός» στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Η ομάδα από το Ισραήλ έχει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά, καθώς τερμάτισε ψηλότερα από την Ένωση στη φάση των «16», και το αξιοποίησε στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στην Ιερουσαλήμ, καθώς επιβλήθηκε των «κιτρινόμαυρων» με 64-55.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η νίκη είναι... μονόδρομος για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη, εφόσον θέλει να συνεχίσει το εφετινό «ταξίδι» της στο BCL, καθώς, εάν η ΑΕΚ ηττηθεί την Τετάρτη, η Χάποελ προκρίνεται στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το διάστημα 12-14 Μαΐου, με τον «Δικέφαλο» να διεκδικεί τη διοργάνωσή του, μαζί με τις Μάλαγα και Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι η Ένωση θα έχει τη βοήθεια των φιλάθλων της, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Εάν η ΑΕΚ κάνει το 1-1 στη σειρά, η τρίτη και τελευταία αναμέτρηση με τη Χάποελ θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου (19:00) στην "Pais Arena" της Ιερουσαλήμ.

Το πρόγραμμα των δεύτερων αναμετρήσεων στις σειρές για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League (σε παρένθεση το σκορ της σειράς) έχει ως εξής:

Στρασμπούρ (Γαλλία)-Τέλεκομ Βόννης (Γερμανία)   11/4 (1-0)

ΑΕΚ (ΕΛΛΑΔΑ)-Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ)         12/4 (0-1)

Μούρθια (Ισπανία)-Μάλαγα (Ισπανία)              12/4 (0-1)

Μανρέσα (Ισπανία)-Τενερίφη (Ισπανία)            12/4 (0-1)

* Οι σειρές της προημιτελικής φάσης στο BCL είναι best-of-3 (σ.σ. κρίνονται στις δύο νίκες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκληρός και δίκαιος! Ποιός είναι ο Αζέρος που σφυρίζει Ολυμπιακό-ΑΕΚ - "Συνήθης ύποπτος" στην Ελλάδα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags