Facebook Pixel ΑΕΚ: "Καμπανάκι" για την ΑΕΚ! Το BCL ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για τα επεισόδια με την Χάποελ
Μπάσκετ
| 2023-04-13 15:54:00

"Καμπανάκι" για την ΑΕΚ! Το BCL ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για τα επεισόδια με την Χάποελ

Sportdog Team
"Καμπανάκι" για την ΑΕΚ! Το BCL ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για τα επεισόδια με την Χάποελ

Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας για την Ένωση μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα στα Άνω Λιόσια.

Με ανακοίνωσή της, η διοργανώτρια Αρχή του Basketball Champions League ενημέρωσε ότι ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ χθες, Μεγάλη Τετάρτη (12/4). 

Το BCL αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του: 

«Σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ: Σε συνέχεια των επεισοδίων που συνέβησαν στον αγώνα της προημιτελικής φάσης ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο αθλητικός Δικαστής του BCL έχει ανοίξει πειθαρχική διαδικασία, της οποίας το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στις εμπλεκόμενες πλευρές μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Το BCL καταδικάζει κάθε είδους βία στα γήπεδα και διαβεβαιώνει ότι η ασφάλεια των φιλάθλων που δίνουν το παρών στους αγώνες της διοργάνωσης αποτελεί την προτεραιότητά μας. Το BCL θα συνεχίσει να δουλεύει με όλους τους συλλόγους για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και οι σύλλογοι που δεν μπορούν να προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον θα τιμωρηθούν αναλόγως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κεραυνοί" ΑΕΚ για τα επεισόδια: "Κάφροι και ανιστόρητοι, ανυπολόγιστες ζημιές" - Παίρνει αποφάσεις ο Αγγελόπουλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags