Facebook Pixel ΑΕΚ: Είδηση σοκ για την ΑΕΚ: Εξοντωτική ποινή από το BCL - Κεκλεισμένων όλη την επόμενη σεζόν!
Μπάσκετ
| 2023-04-18 12:43:00

Είδηση σοκ για την ΑΕΚ: Εξοντωτική ποινή από το BCL - Κεκλεισμένων όλη την επόμενη σεζόν, σκέψεις για CAS!

Sportdog Team
Είδηση σοκ για την ΑΕΚ: Εξοντωτική ποινή από το BCL - Κεκλεισμένων όλη την επόμενη σεζόν, σκέψεις για CAS!

Σοκαριστική εξέλιξη για την "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ, που είδε την διοργανώτρια του BCL να εξαντλεί την αυστηρότητά της, τιμωρώντας την ομάδα με κεκλεισμένων των θυρών για ολόκληρη την επόμενη σεζόν και πρόστιμο 50.000 ευρώ!

Κεκλεισμένων των θυρών θα κληθεί να δώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της την επόμενη σεζόν στο Basketball Champions League η ΑΕΚ!

Ο αθλητικός δικαστής της διοργάνωσης κάλεσε ΑΕΚ και Χάποελ Ιερουσαλήμ σε απολογία για όσα συνέβησαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο game 2 των προημιτελικών και η απόφαση που πάρθηκε είναι εξοντωτική για την Ένωση.

Λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος των επεισοδίων και την ένταση που είχε δημιουργηθεί, το BCL οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση (συν πρόστιμο 50.000 ευρώ), που αναμένεται να προκαλέσει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στους Κιτρινόμαυρους εν όψει της νέας σεζόν.

 

Από πλευράς ΚΑΕ ΑΕΚ αναμένεται αντίδραση για αυτή την τιμωρία, ενώ υπάρχουν σκέψεις για προσφυγή στο CAS, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. 

Υπενθυμίζεται πως η Ένωση ήταν υπότροπη, καθώς είχε ήδη τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια που είχαν γίνει στον αγώνα της πρώτης φάσης των ομίλων απέναντι στην Ρέτζιο Εμίλια.

Κι όλα αυτά, μία ημέρα πριν το game 3 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Χάποελ, που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν είναι αντισημιτικός σύλλογος η ΑΕΚ, μην τσουβαλιάζουμε οπαδούς - Δεν έχει βάση το αίτημα για ένσταση"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags