Facebook Pixel Χάποελ Ιερουσαλήμ - ΑΕΚ: Άρχισαν τα... όργανα - Οπαδοί της Χάποελ έξω από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ - Κράτησαν ξύπνιους τους παίκτες!
Μπάσκετ
| 2023-04-19 09:47:00

Άρχισαν τα... όργανα - Οπαδοί της Χάποελ έξω από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ - Κράτησαν ξύπνιους τους παίκτες!

Sportdog Team
Άρχισαν τα... όργανα - Οπαδοί της Χάποελ έξω από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ - Κράτησαν ξύπνιους τους παίκτες!

Με συνθήματα και βαρελότα δεν άφησαν τους παίκτες της Ένωσης να ξεκουραστούν εν όψει της σημερινής μεγάλης αναμέτρησης (19:00).

Τακτικές οπαδών της Νάπολι υιοθέτησαν αυτοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, καθώς συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ, εν όψει της αποψινής αναμέτρησης για τα προημιτελικά του BCL.

Όπως έγινε γνωστό, οπαδοί της ισραηλινής ομάδας μαζεύτηκαν έξω από το κατάλυμα της Ένωσης στις 3 τα ξημερώματα και με συνθήματα και βεγγαλικά διέκοψαν τον ύπνο και την ξεκούραση των Κιτρινόμαυρων.

Οι οπαδοί της Χάποελ έμειναν για ώρες έξω από το ξενοδοχείο, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να διαμαρτύρονται στην αστυνομία και τους υπεύθυνους των Ισραηλινών και της διοργάνωσης, αλλά το σίγουρο είναι ότι η κατάσταση μυρίζει... μπαρούτι από νωρίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο υπουργός Αθλητισμού Ισραήλ για το ΑΕΚ - Χάποελ - Ρίχνει το... μπαλάκι στη Κυβέρνηση για τιμωρία

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags