Ο ΠΑΟΚ έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Basketball Champions League, κερδίζοντας μέσα στην έδρα της Γαλατάσαραϊ, με τον Φρίντρικσον να κάνει τριπλ - νταμπλ!
Η ομάδα του Φώτη Τακιανού, πέρασε από το «Σινάν Ερντέμ», έχοντας σε τρομερή μέρα τον Έλβαρ Φρίντρικσον, που είχε 19 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Οι Χάρισον (21), Γκίλμορ (20) και ΜακΝις (14) ακολούθησαν.
Για τους γηπεδούχους, ο Μάρτιν ξεχώρισε με 18 πόντους.
Οι φιλοξενούμενοι, ήταν πολύ εύστοχοι από τη γραμμή των 6.75, με ποσοστό 61%, κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (34 έναντι 27) και περιόρισαν σημαντικά τα λάθη τους.
Η Γαλατάσαραϊ, προσπάθησε για την αντεπίθεση στην τρίτη περίοδο, φτάνοντας τη διαφορά μέχρι και το -3, όμως ο ΠΑΟΚ με ένα επιμέρους 12-3 έκανε πιο εύκολα τα πράγματα εν όψει του τελευταίου δεκαλέπτου.
Τα δεκάλεπτα: 19-30, 42-52, 59-71, 77-88
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο